Petjes bedrukken met jouw naam of logo

Petjes bedrukken

Een pet is een hoofddeksel met een klep. Het is een plat kledingstuk dat op je hoofd gedragen moet worden. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt zodat de zon niet in je hoofd schijnt, maar veel mensen dragen het als een gewoon kledingstuk. Het maakt niet uit of de zon schijnt, want petjes worden altijd gedragen. Je kunt ook petjes bedrukken met jouw naam of logo.

Sportclub

Een club is een georganiseerde groep mensen met dezelfde belangstelling, bijvoorbeeld een sport. Het is bij een club erg leuk om petten te laten bedrukken met bijvoorbeeld jullie logo of de naam van jullie sportteam. Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen en dit zorgt voor een fijn, warm en familiaal gevoel. Ook wordt zo de naam verspreid wat voor meer populariteit kan zorgen, wat handig is als je bijvoorbeeld in een wedstrijdteam zit met een competitie. Ook kan het helpen als je nog nieuwe mensen zoekt voor in jouw team.

Vriendengroep

Het is hartstikke leuk op petjes te laten bedrukken samen met jouw vriendenclub. Als jouw vriendenclub een eigen naam heeft, is het erg leuk om deze naam te laten bedrukken. Een foto is natuurlijk ook erg leuk, maar een logo steelt altijd iedereens aandacht. Als dit je niet aanspreekt, kan iedereen natuurlijk ook zijn eigen naam op een bet laten bedrukken in een leuk kleurtje.