Creatief met pallets

palletten

Sinds een aantal jaar is het gebruik van palletten in huis en in de tuin gigantisch toegenomen. De stijl van de pallets is steeds populairder geworden. Vroeger waren pallets alleen maar nuttig voor het vervoeren van grote hoeveelheden van verschillende producten. Hiervoor zijn ze nu nog steeds erg handig, maar ze worden nu ook gebruikt in huis. Zo kunnen pallets verwerkt worden in bijvoorbeeld een bed. Maar hoe ga ja nou creatief aan de slag met pallets? In dit artikel zullen een paar voorbeelden worden gegeven van leuke en stijlvolle manieren om pallets te gebruiken.

palletten

In de woon- en slaapkamer

We beginnen met de woonkamer. Hier kun je pallets op veel manieren gebruiken. Ten eerste kun je een leuk bankje maken van pallets. Je gooit er een paar leuke kussens en plaids op en je bent klaar. Daarnaast is het steeds populairder om een mooie, industriële salontafel te creëren van pallets. Dit geeft een stoere, maar strakke look aan je woonkamer. In de slaapkamer kunnen er ook veel pallets worden gebruikt. Zo kun je een prachtig strak bed maken, een bed op wieltjes of verschillende kleuren pallets gebruiken voor je bed. Hoe leuk!

In de tuin

De tuin kan natuurlijk niet ontbreken als het om pallets gaat. Het gebruiken van pallets in je interieur is ook begonnen in de tuin. Je kunt gave lounge sets maken met mooie kussens of zelf banken en tafels. Of creëer een mooi en rustig zithoekje. De stijl en kleur van pallets geven een mooie sfeer in de tuin.