Fixami de specialist in gereedschappen

Al jaren heeft Fixami ervaring met allerlei gereedschappen, van merk tot merk. Ze verkopen de grootste en beste merken. Denk hierbij aan het merk DeWalt. DeWalt is een zeer kwalitatieve  merk dat zich alleen maar met gereedschappen bezig houdt.

Over DeWalt

DeWalt is een bedrijf dat zich alleen maar bezighoudt  met gereedschappen. Het is opgericht in Leachock-Leola-Bareville door  Raymond Elmer. Toen het bedrijf opgericht was, groeide het bedrijf snel en had het al een bekende naam. Na paar jaar werd het ook wereldwijd bekend.  Ze hebben toen het assortiment uitgebreid en verkopen nu ook 800 extra accessoires die geproduceerd worden in zeven fabrieken in de Verenigde Staten.

Verder zijn de gereedschappen van DeWalt uitstekend en geven ze de beste prestaties in de bouw. Veel bouwbedrijven schaffen ook het merk DeWalt aan. Dat komt doordat de producten lang meegaan.

Recensies

Naast dat bedrijven de producten kopen, zijn particulieren ook geïnteresseerd in het kopen van de gereedschappen van het merk DeWalt. Er zijn namelijk veel positieve reacties en mensen blijven hun producten ook bij Fixami bestellen. Vanuit de recensies ook te zien hoe klantvriendelijk Fixami is en hoe snel ze kunnen leveren.

Vragen

Het bedrijf staat ook altijd klaar voor vragen of zaken. Zo kunt u telefonisch contact opnemen of het bedrijf e-mailen. Ze helpen u dan zo snel mogelijk met uw vragen of zaken. Ook is het mogelijk om advies aan het bedrijf te vragen als u niet weet welk product het beste bij u past.