Beachvlaggen gaan jarenlang mee

Beachvlaggen zijn weliswaar afkomstig van stranden, maar je ziet ze nu net zo vaak in winkelstraten terug. En zelfs grote bedrijven zien de charme in van deze traditionele gebogen vlakken. Zet een paartje beachvlaggen voor jouw winkel of voor jouw stand op de beurs. Zo hoeven je klanten nooit meer te zoeken naar de exacte locatie van je bedrijf. Laat op je beachvlag printen wat je maar wilt, en wees ervan verzekerd dat de vlag de zichtbaarheid van jouw bedrijf met sprongen verhoogt. Dankzij verbeterde productiemethodes is het tegenwoordig voor een zacht prijsje mogelijk om online uitstekende beachvlaggen kopen.

Beachvlaggen plaatsen

Er zijn veel verschillende opties om jouw vlag te plaatsen. Het meest permanent is natuurlijk een vlaggenmast, waarmee je je beachvlag metershoog in de lucht kunt verheffen. Maar vaak worden beachvlaggen inclusief een standaard geleverd. Daardoor kunnen ze op welke plek geplaatst worden en makkelijk heen en weer gereden worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een zware metalen voet of een betonnen parasolvoet. Een goed vlaggenbedrijf kan je ook bovendien helpen met het monteren van je beachvlaggen. Of je die nou op je die dak wilt hebben, verankerd wil hebben in de grond of schuin aan de gevel wilt hangen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je vlag duurzaam en veilig te bevestigen. Ook tassen om de vlag te kunnen bewaren zijn tegenwoordig vaak standaard inbegrepen bij een levering. 

Wat zijn de opties voor vlaggen

Moderne vlaggen zijn gemaakt van een hoogwaardig polyester weefsel. Deze kunststof rot niet en wordt standaard dubbelzijdig bedrukt met jouw tekst of logo. De kleuren van de vlag verbleken niet in de zon, en een vlag van polyester gaat daarom jarenlang mee. Bovendien kan je exact het type vlag uitkiezen waar jij de voorkeur aan geeft. Kies bijvoorbeeld een speelse beachvlag, een imposante banier, of een spandoek dat in een stalen frame tegen de wand van je gebouw wordt gehangen. Bovendien zijn er verschillende accessoires beschikbaar om je vlag makkelijk en soepel strijken of te hijsen. Denk aan draaiknoppen, een contragewicht voor de vlag, of een liersysteem.