Tafeltennistafels outdoor besteld

Sinds een tijdje ben ik conciërge op een basisschool. Dit wilde ik al zo lang doen en deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt. Aangezien het in het begin nog zoeken is wilde ik het wel zo goed mogelijk doen. Zo kreeg ik van de week te horen dat ze graag een nieuwe tafeltennistafels outdoor wilde hebben. De oude welke ze er hadden staan was drastisch aan vervanging toe waardoor ik heb gezegd dat ik hiervoor wilde zorgen.

20140517105932_0_thumb1111

Ik ben dan ook meteen gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden. Dit leidde mij dan ook naar de website van Heblad. Bij hun hebben ze diverse tafels staan welke gewoonweg buiten kan blijven. Dit houdt in dat je hier niet mee hoeft te lopen om het steeds weer naar binnen te halen.

Op zich vielen de kosten erg mee, echter is het niet aan mij om deze beslissing te maken. De eerstvolgende dag ben ik dan ook gelijk naar de directeur gegaan en heb het laten zien. Zijn enthousiasme in mijn zoektocht op het internet heeft er dan ook goed voor gezorgd dat ik deze mocht bestellen!