Plaathouders

Plaathouders

Onlangs heb ik voor de eerste keer plaathouders laten maken voor ons autobedrijf. Dit is natuurlijk een goed promotiemiddel omdat de kentekenplaathouder op iedere auto zit die wij verkopen.  De bestelling heb ik geplaatst op de website nummerplaathouderbedrukken.be en dit is mij enorm goed bevallen. Ik kan dit dan ook aanraden aan ieder bedrijf dat graag nummerplaathouders wil laten bedrukken voor een scherpe prijs.

PlaathoudersPlaathouders bedrukken naar wens

Met plaathouders kun je natuurlijk alle kanten op. Kies je een opvallende bedrukking met kleur, of juist alleen een subtiele vermelding van je bedrijfsnaam? Je kunt zelfs je logo erbij zetten, het is maar net wat je wilt. Wanneer je echt twijfelt, maakt dit bedrijf ook gerust een paar voorbeelden voor je. Je kunt dan goed vergelijken en de beste optie kiezen!

Ik zou dus zeker aanraden om je plaathouders te laten ontwerpen door deze partij. Ze zijn betrouwbaar, snel en helemaal niet duur. Ook bieden ze een erg goede service door gratis ontwerpjes voor je te maken. Je kunt zelfs een sample thuis laten bezorgen. Deze service is geheel gratis. Je krijgt dan een voorbeeld van hoe de kentekenplaathouder eruit zou kunnen zien. Zo kun je kijken of je de kwaliteit voldoende vindt.